Du er her:  - Startside  - Samfunnsansvar

TV-aksjonen 2011


TVaksjonen 2011

Trenger fortsatt bøssebærere

- Vi trenger hundre tusen bøssebærere, sa Liv Tørres i sin appell til YS-konferansen. YS er samarbeidspartner med TV-aksjonen også i år.
Les mer
Minerydder Sudan

YS er samarbeidspartner også under TV-aksjonen 2011

YS er samarbeidspartner med Norsk Folkehjelp under årets TV-aksjon søndag 23. oktober. - Dette er et konkret resultat av YS' mål om å ta samfunnsansvar, sier YS-leder Tore Eugen Kvalheim og oppfordrer alle YS-medlemmer om å stille som bøssebærere.
Les mer
Haddy og Erik

Årets viktigste søndagstur

- TV-aksjonen skal redde liv, men den skal også gi folk en trygghet som gjør at de kan leve et lykkelig liv, sier Erik Thorstvedt som sammen med Haddy N'jie skal lede årets TV-aksjon NRK.
Les mer
TV-aksjonen 2011

En landsby på flyttefot

- Klasebombene truer barna våre som leker uten å forstå hvor farlige de er og vi tør ikke å dyrke risen vi trenger, forteller Many Khambou (50) fra landsben Ban Lavi i Laos.
Les mer
TV-aksjonen 2011

Sniffer fram miner

Valpen Filat gir seg ikke i jakten på et bytte og elsker å leke. Det er egenskaper som gjør ham kvalifisert til å bli minehund i Norsk Folkehjelp.
Les mer
TV-aksjonen 2011

Fra geriljasoldat til minerydder

Rett der borte under det treet lå jeg i tre dager. Vi forsøkte å ta tilbake Lanyia fra de nord-sudanske styrkene. Om natten beskyttet vi oss ved å grave ned miner rundt skyttergravene våre. Det er de samme minene som vi nå plukker opp.
Les mer