- Bli med på arbeidslivets klimauke!

– Mange virksomheter engasjerer seg sterkt i klima og miljø. Kampanjen «Arbeidslivets klimauke» er en dugnad for å omsette dette engasjementet til konkrete tiltak. Trykk på linken og bli med, oppfordrer YS-leder Jorunn Berland.

YS, LO, Unio, Akademikerne, NHO, Virke og KS oppfordrer til å bli med på en ukes lang kampanje for å stimulere til økt oppmerksomhet, engasjement og godt samarbeid om verdien av grønne arbeidsplasser.

Åtte av ti små og mellomstore norske virksomheter er opptatt av klima og miljø, viser en ny undersøkelse. Det må tas på alvor. Derfor oppfordrer partene i arbeidslivet, (YS, LO, Unio, Akademikerne, NHO, Virke og KS) virksomheter til å bli med på en ukes lang kampanje for å stimulere til økt oppmerksomhet, engasjement og godt samarbeid om verdien av grønne arbeidsplasser.

– Målet med arbeidslivet klimauke er å vise verdien av virksomhetenes miljø- og klimaarbeid. Vi ønsker å gjøre det lettere å komme i gang med miljø- og klimaarbeid, sier YS-leder Jorunn Berland.

– Alle arbeidsplasser kan bli grønnere og bidra til at vi reduserer utslippene av klimagasser. Ingen tiltak er for små. Alt bidrar. Det er dere ute på arbeidsplassene som kjenner best til hva som kan gjennomføres på din arbeidsplass, sier Berland.

Les mer om kampanjen

Bli med på dugnaden ved å delta på arrangementet på Facebook

Hei, jeg heter Yrsa. Hva kan jeg hjelpe med?