Gjensidige

Du kan spare mye på forsikringer

Som medlem i et YS-forbund får du svært gode rabatter på forsikringer hos Gjensidige. Noe over 60 % av medlemmene benytter seg av.

YS og forbundene forhandler på vegne av alle medlemmer, så du kan være trygg på at du alltid har en god forsikringsavtale. Her kan det være mye penger å spare!

Sjekk dine medlemsfordeler hos Gjensidige

 

Medlemspris på en av markedets beste innboforsikringer

YS Innboforsikring dekker uhell både i og utenfor hjemmet. Innbo dekker de private gjenstandene dine ved tyveri eller skade — for eksempel hvis det skulle oppstå en vannlekkasje eller brann. Den dekker også knust mobilskjerm for deg og familien.

– POPULÆRE FORSIKRINGER FRA GJENSIDIGE

Reiseforsikring

Få 28 % rabatt på helårs reiseforsikring, som gjelder fra du forlater hjemmet. Den dekker blant annet sykdom, ulykker og tyveri både på korte og lange turer.

Sjekk reiseforsikring til medlemspris

Bilforsikring

Du kan få inntil 32 % rabatt på Norges mest kjøpte bilforsikring, og 2000 kroner lavere egenandel, ved en kollisjonsskade årlig. Forsikringen gir også åtte års reparasjonsgaranti.

Mer om bilforsikring

Husforsikring

Du får 29 % på husforsikring, som dekker skader på bygningen og det som er fastmontert i boligen. Med Gjensidiges smarte husforsikring Boligblikk får du også  sikkerhetspakke med sensorer som hjelper  deg å holde et øye med boligen din.

Sjekk husforsikring til medlemspris

– HELSE OG LIVSFORSIKRINGER FRA GJENSIDIGE

YS Livsforsikring

Du sparer svært mye på livsforsikring som medlem i et YS-forbund. Livsforsikring sørger for økonomisk trygghet til de de du er glad i, dersom du går bort.

Sjekk livsforsikring til lav medlemspris

 

YS Uføreforsikring

Sikrer deg økonomisk hvis sykdom eller ulykke fører til at du ikke lengre kan jobbe. Uføreforsikring er spesielt viktig for deg som er yngre og har høy gjeld.

Sjekk YS uførekapital med forskudd

YS Familieulykkeforsikring

Anbefales for alle, også deg uten familie. Forsikringen har en lav pris og gir en skattefri engangsutbetaling dersom en av dere får varig nedsatt funksjonsevne som følge av en ulykke.

Mer om familieulykkeforsikring

DERFOR BØR DU SOM MEDLEM I ET YS FORBUND VELGE GJENSIDIGE

Forsikringer for deg som er ung

YS-medlemmer under 30 år har egne, ekstra fordelaktige priser, som for eksempel 30 % rabatt på en av markedets beste innboforsikringer.

Sjekk ungfordelene dine

Du kan få kundeutbytte

Når Gjensidige går med overskudd, kan du få kundeutbytte på dine individuelle skadeforsikringer. I 2022 fikk kundene utbetalt 11,8 % av det de brukte på skadeforsikringene i 2021.

Mer om kundeutbytte

Hjelp til å velge forsikring

Har du byttet jobb, eller har det skjedd noe annet i livet ditt som gjør at du kan ha nytte av en gjennomgang av forsikringene dine? Gjensidiges rådgivere kan hjelpe deg.

Bestill personlig rådgivning

Få et samlet tilbud

Det er enkelt å få et pristilbud på alle dine forsikringer digitalt, og har du behov for å snakke med noen underveis, får du raskt hjelp fra en av Gjensidiges rådgivere.

Sjekk pris for YS-medlemmer

Hei, jeg heter Yrsa. Hva kan jeg hjelpe med?