Ny bank- og forsikringsavtale med Gjensidige

– YS-medlemmene skal ha det beste bank- og forsikringstilbudet. De gode betingelsene blir enda bedre i den nye avtalen med Gjensidige, sier Hans-Erik Skjæggerud, 1. nestleder i YS.

- Vi har hatt en omfattende prosess med ulike leverandører og har kommet frem til at Gjensidige tilbyr YS-medlemmene de beste ordningene innen bank og forsikring, opplyser Hans-Erik Skjæggerud, 1. nestleder i YS. Foto: Parat

Den nye bank- og forsikringsavtalen mellom YS og Gjensidige trer i kraft 1. januar og løper i seks år fremover. Avtalen utgjør 1,4 milliarder kroner i årlige forsikringsbetalinger.

– Vi har hatt en omfattende prosess med ulike leverandører og har kommet frem til at Gjensidige tilbyr YS-medlemmene de beste ordningene innen bank og forsikring, opplyser Skjæggerud.

– Vi ser frem til å ta fatt på en ny avtaleperiode, der vi skal gjøre ordningene enda bedre for YS-medlemmene, sier han.

Dette er nytt fra 1. januar 2019

– Vi er stolte og glade for at YS viser oss denne tilliten og ser frem til videre, godt samarbeid. Sammen med YS skal vi videreutvikle bank- og forsikringsordningene, sier Helge Leiro Baastad, konsernsjef i Gjensidige.

– YS og Gjensidige vil sammen legge til rette for å utvikle morgendagens produkt- og tjenestetilbud. Det skal investeres i nye, digitale betjeningsløsninger. Dette skal forenkle YS-medlemmenes kundeopplevelse, forklarer Baastad.

Hei, jeg heter Yrsa. Hva kan jeg hjelpe med?