Rekordlav boliglånsrente fra 1,69% til YS-medlemmer

Den laveste, nominelle renten til YS-medlemmene ligger nå på 1,69 prosent. Nordea Direct, YS’ bankpartner, har på kort tid kuttet renten i to omganger.

Et ungt par sitter i en spfa og ser på en PC sammen.
Illustrasjondsfoto: Nordea Direct

Nordea Direct prioriterer nå innkommende søknader om avdragsfrihet. Dette gjør YS’ bankpartner for at du som kunde av Nordea Direct skal få en mindre økonomisk byrde i en ellers usikker og svært krevende tid.

– Lav boliglånsrente for våre medlemmer har alltid vært en viktig YS-fordel. Vi håper den rekordlave renten på boliglån vi nå tilbyr gjennom Nordea Direct, er med på å reduserer den økonomiske belastningen for de YS-medlemmer som har fått mindre å rutte med som følge av koronakrisen, sier Hans-Erik Skjæggerud, 1. nestleder i YS.

– I vanskelige tider merker vi større oppslutning. YS-forbundene forteller at mange nå velger å organisere seg. Som medlem av en fagforening oppnår du trygghet og i større grad ordnede forhold på arbeidsplassen. At YS-medlemmene i tillegg har blant markedets beste lånebetingelser underbygger det vi hele tiden jobber for, sier Skjæggerud.

Gode bankavtaler er viktigere enn noen gang

Avtalen YS har fremforhandlet med Nordea Direct sikrer at alle YS-medlemmene får tilgang til en av landets laveste boliglånsrenter. Siden kostnadene ved boliglån er den største delen av privatøkonomien, sikrer bankavtalen at medlemmene har tilgang på en lav og ferdigforhandlet boliglånsrente også over tid.

Gjeldende boliglånsrenter for alle YS-medlemmer per 27. mars

  • Boligstart 1,69 % nom. rente
  • Boliglån Ung 1,70% nom. rente
  • Boliglån 50 % 1,79 % nom. rente
  • Boliglån 75 % 1,85 % nom. rente
  • Boligkreditt 60 % 1,79 % – 1,89 % nom. rente

Eksisterende kunder får fremskyndet rentenedsettelsen på sine lån, og disse blir gjeldende fra 7. april.

Her kan du lese om alle dine YS-fordeler i Nordea Direct

Her kan du se prislisten for YS-medlemmer

Her kan du lese mer om tilbud om avdragsfrihet for eksisterende boliglånskunder i Nordea Direct.

Hei, jeg heter Yrsa. Hva kan jeg hjelpe med?