Flytt pensjonskapitalbevisene til YS Pensjon

Med egen pensjonskonto samles pensjonen din automatisk hos din arbeidsgivers pensjonsleverandør. Du vil ikke lenger ha opptjent pensjon litt her og der i ulike selskap. Dette vil gi deg bedre oversikt, mer kontroll, lavere kostnader – og mer i pensjon. Merk at egen pensjonskonto gjelder for deg som jobber i det private og har en innskuddspensjon.

En fordel med egen pensjonskonto er at du selv kan bestemme i hvilket selskap pensjonen din skal samles. Men her bør du følge litt med; det er nemlig stor variasjon i kostnadene de ulike pensjonsleverandørene tar for å forvalte pensjonskontoen din.

Du som er medlem i et YS-forbund har her en stor fordel. Visste du at YS Pensjon, som i samarbeid med Nordea Liv tilbyr YS-medlemmer egen pensjonskonto, er blant de som har de aller laveste kostnadene? Og lavere kostnader betyr høyere pensjon. Husk at jo tidligere du benytter deg at denne fordelen, desto raskere vokser pensjonskontoen din. 

Har du oppspart pensjon som ikke er en del av egen pensjonskonto?

Jobber du kanskje i det offentlige eller er arbeidsledig i dag, men har tidligere jobbet i privat sektor? Da har du mest sannsynlig oppspart pensjon herfra, såkalte pensjonskapitalbevis. Disse vil ikke samles i egen pensjonskonto, og har ofte høye forvaltningskostnader som spiser av pensjonen din.

Flytter du pensjonskapitalbevisene dine til YS Pensjon, får du de samme gode medlemsfordelene som for egen pensjonskonto. Men husk – du må flytte pensjonskapitalbevisene før du startet uttak av pensjonen din. 

Det er enkelt å flytte pensjonen

Gå inn på yspensjon.no og gi fullmakt til din at egen pensjonskonto opprettes hos Nordea Liv med alle medlemsfordelene YS Pensjon tilbyr. Og skulle du på et tidspunkt ønske å flytte igjen, er dette like enkelt. Du binder deg ikke til noe.

Benytt deg av denne medlemsfordelen som YS Pensjon har fremforhandlet for deg. Et par minutters innsats nå kan gi deg mange år med høyere pensjon.

Hei, jeg heter Yrsa. Hva kan jeg hjelpe med?