YS har fått ny generalsekretær og ny kommunikasjonssjef

Håvard Lismoen har gått inn i rollen som generalsekretær på permanent basis, mens Maria Østerhus Lobo har tiltrådt stillingen som kommunikasjonssjef.

– Jeg er veldig glad for at Håvard har takket ja til stillingen som generalsekretær. Han kjenner YS godt og vet godt hva vi står for, sier YS-leder Hans-Erik Skjæggerud.

– YS og våre 11 medlemsforbund er i vekst og utvikling. Jeg er trygg på at Håvard med sin bakgrunn og erfaring vil være svært viktig for YS-fellesskapet fremover, sier han.

– Jeg skal jobbe for å øke organisasjonsgraden sammen med dyktige kolleger og tillitsvalgte i YS og forbundene. YS skal bidra til å løse mange av de viktige oppgavene arbeidslivet står overfor, sier Lismoen.

Lismoen har lang erfaring i YS, og sier han går til oppgaven med stor grad av ydmykhet.

– Jeg får det øverste, administrative ansvaret for en organisasjon med enorme muligheter. YS både har og vil få en nøkkelrolle i årene som kommer, mener han.

Samtidig som Lismoen gikk inn i rollen som generalsekretær, fikk YS også ny kommunikasjonssjef:

– Med 230 000 medlemmer og 11 forbund i ryggen gleder jeg meg til å ta fatt på denne viktige jobben, sier Maria Østerhus Lobo.

– Jeg har fått en tydelig bestilling knyttet til å øke kunnskap og kjennskap til YS, og ikke minst vise frem bredden og den viktige jobben våre medlemmer gjør. Det å arbeide i en organisasjon som representerer yrker som utgjør selve ryggraden i samfunnet vårt, det inspirer og motiverer meg veldig. Jeg ser frem mot å bli ordentlig kjent med dyktige kolleger og ikke minst forbundene våre, sier Lobo.

Hei, jeg heter Yrsa. Hva kan jeg hjelpe med?