Bli med på Arbeidslivets Klimauke!

Fra 28. mars til 2. april går Arbeidslivets Klimauke av stabelen. Bli med du også!

YS, LO, Unio, Akademikerne, NHO, Virke og KS oppfordrer til å bli med på en ukes lang kampanje for å stimulere til økt oppmerksomhet, engasjement og godt samarbeid om verdien av grønne arbeidsplasser.

Fra 28. mars til 2. april arrangerer YS, LO, NHO, Virke, Unio, Akademikerne, Spekter og KS Arbeidslivets Klimauke 

I år er hovedtemaet til klimauka medarbeiderdrevet endring og samarbeid som grunnlag for omstilling. 

– Gjennom uka vil du lære om hvordan du som ansatt, eller som leder kan jobbe med bærekraft og grønn omstilling på din arbeidsplass, forteller YS-leder Erik Kollerud.

– Mange engasjerer seg sterkt i klima og miljø. Samtidig kan det være utfordrende å vite hvordan du kan bidra til å gjøre din arbeidsplass mer bærekraftig. Kampanjen «Arbeidslivets klimauke» er en dugnad for å omsette engasjement til konkrete tiltak. Vi ønsker at så mange som mulig blir med, oppfordrer Kollerud.

– Den norske modellen er tuftet på felles ansvar. Arbeidslivet og samarbeidet mellom partene er et viktig verktøy for å omstille norske virksomheter og få ned utslippene. Arbeidslivets klimauke handler om å skape oppmerksomhet om hvordan vi kan gjøre dette, hver dag, hele året, poengterer YS-lederen.

Under Arbeidslivets klimauke vil YS vise frem gode eksempler på hvordan YS og flere av våre forbund jobber med å styrke tillitsvalgte og medlemmers kompetanse om klima- og bærekraft. Målet er å inspirere andre til hvordan man kan jobbe med det samme.

I Oslo starter Arbeidslivets klimauke med frokostmøte på Kulturhuset 28. mars kl. 08.00 til 09.30. Program for Klimauka

Hei, jeg heter Yrsa. Hva kan jeg hjelpe med?