YS forlenger samarbeidet med Nordea

På vegne av 240 000 medlemmer, velger YS å forlenge bankavtalen med Nordea ut 2026.
YS og Nordea har en lang historikk som partnere. Samarbeidet startet allerede i 2007 – den gang med Gjensidige Bank som ble kjøpt av Nordea i 2018. Siden har YS-medlemmene hatt tilgang til god service og konkurransedyktige betingelser på blant annet boliglån og spareprodukter.

Leder av privatmarkedet i Nordea, Randi Marjamaa og YS-leder Hans-Erik Skjæggerud. Foto: YS

– Nordea er en stor aktør innen foreningsmarkedet. At en organisasjon som YS fortsetter å velge oss som sin bank, er en tillitserklæring. Vi skal ivareta alle deres økonomiske interesser for fremtiden, og levere gode kundeopplevelser, sier leder av privatmarkedet, Randi Marjamaa.

YS-leder Hans-Erik Skjæggerud mener medlemmene har mye å glede seg over i årene fremover.

– Vi har sikret en solid og konkurransedyktig avtale med Nordea som gir medlemmene en god dagligbank, god kundeservice og fortsatt gode betingelser, sier han.

Ønsker flere medlemmer velkommen

Både YS og Nordea har store vekstambisjoner, og denne avtalen sikrer eksisterende og nye medlemmer av YS sine 11 forbund en bankavtale som dekker alle deres viktige finansielle behov, med markedsledende betingelser.

Randi Marjamaa tror mange av de 240 000 YS-medlemmene vil sette pris på tryggheten ved å være kunde i en stabil og trygg bank med nordiske muskler.

– Vi kjenner YS sine medlemskunder og merker at det er i tider som nå det er viktig å ha en solid samarbeidspartner som vet hva medlemmene er opptatt av, kjenner markedet og som er opptatt av å gi god kundeservice. Mange YS-medlemmer er allerede kunder, men vi er klare til å ta imot enda flere, sier Marjamaa.

YS-lederen: – Solid og konkurransedyktig avtale

YS-leder Hans-Erik Skjæggerud mener at usikre tider der rentene går opp, matvarepriser stiger og en kollektiv usikkerhet knyttet til hvordan verden ser ut fremover, gjør det ekstra viktig å ha en fagforening i ryggen.

– Vi representerer den største bredden av norsk arbeidsliv, og avtalen med Nordea vil bidra til å gjøre hverdagen for de av oss som tar den i bruk mer forutsigbar. Jeg oppfordrer de av våre medlemmer som ikke allerede bruker Nordea til å gjøre det. De som ikke er medlem av YS, men er på utkikk etter lavere renter, bør melde seg inn i ett av våre forbund, for deretter å bruke medlemsfordelene vi tilbyr, sier han og legger til:

– Sammen bidrar vi til mer økonomisk forutsigbarhet for våre medlemmer.

Hei, jeg heter Yrsa. Hva kan jeg hjelpe med?