Personlig veiledning med YS Karriereveiviser

Ønsker du å heve kompetansen for å lykkes bedre i jobben din? Kanskje du har fått en ny stilling, eller opplever nye kompetansekrav? Som medlem av et YS-forbund får du nå tilbud om personlig veiledning med YS Karriereveiviser.

Illustrasjon som viser en kvinne og en mann som sitter og snskker sammen ved et bord.
YS Karriereveiviser kartlegger personligheten og interessene dine. Sannsynligvis oppdager du at du har kvaliteter som gir deg flere muligheter i arbeidslivet enn hva du trodde.

YS Karriereveiviser er et kartleggingsverktøy, hvor du får svar på hvilke styrker du har og hvilke yrker som kan passe for deg.

Veiledningen foregår digitalt, med en sertifisert veileder og varer i 45 minutter. Samtalen tar utgangspunkt i dine kartleggingsresultater og dine styrker. Veilederne er sertifisert i fagmetodikken som ligger til grunn for YS Karriereveiviser.

Vi har nå kampanjepris, og ut året koster en veiledningssamtale 590 kroner og varer i 45 minutter. Du kan bestille flere samtaler hvis du ønsker det.

– Med personlig veiledning i YS Karriereveiviser får medlemmene relevante og skreddersydde råd. Det vil hjelpe YS-medlemmene til å kunne heve og bruke kompetansen sin best mulig, sier YS-leder Erik Kollerud.

Før veiledningstimen deles profilen du har opprettet i YS karriereveiviser med veilederen. Veiledningen gjennomføres som en videosamtale på et tidspunkt som passer for deg. Gjennom veiledningen får du bedre innsikt i hva som er styrkene dine.

Du velger selv formålet med veiledningen, som for eksempel:

  • Bedre innsikt i hva som er styrkene dine.
  • Råd om kompetanseutvikling i den stillingen du har nå.
  • Veiledning i forbindelse med bytte av jobb.
Hei, jeg heter Yrsa. Hva kan jeg hjelpe med?