God jul og godt nytt år fra YS!

Vi ønsker medlemmer, tillitsvalgte, samarbeidspartnere og ansatte i YS-forbundene en god jul og et godt nytt år.

Illustrasjon: Maskot

– Vi skal snart inn i et nytt år, og 2023 har vær et interessant år med mye fokus på hovedsatsingsområdene våre – samfunnssikkerhet og beredskap. Vi har vært mye rundt om i landet og truffet mange medlemmer og tillitsvalgte. Det har vært spennende, sier YS-leder Hans-Erik Skjæggerud.

– Vi viderefører dette satsingsområdet til neste år, men introduserer også et nytt: Digitalisering og kunstig intelligens, et tema som vil påvirke medlemmene, tillitsvalgte og organisasjonene våre mye i 2024, forteller han.

– Vi vil gjerne ut og besøke flere arbeidsplasser, og mottar gjerne innspill. Vi vil veldig gjerne ut og besøke dere, oppfordrer YS’ nestleder Lizzie Ruud Thorkildsen.

– Først og fremst vil vi gjerne takke medlemmer, tillitsvalgte, YS-forbundene og alle som har bidratt. Takk til våre tillitsvalgte som står på for medlemmene rundt om på arbeidsplassene i hele Norge. Og så sender vi en ekstra hilsen til all som skal jobbe i jule- og nyttårsdagene. Vi alle er avhengige av dere. Tusen takk og god jul også til dere!

– God jul og godt nytt år! Vi gleder oss til å se dere i 2024!

Hei, jeg heter Yrsa. Hva kan jeg hjelpe med?