YS-familien gir 250 000 kroner til TV-aksjonen 

YS har sammen med YS-forbundene gitt 250 000 kroner til TV-aksjonen. – Midlene fra årets TV-aksjon går til Redd Barnas viktige arbeid for barn rammet av krig og konflikt. Dette er dessverre blitt uhyggelig aktuelt med konflikten i Midtøsten og krigen i Ukraina. Jeg oppfordrer alle til å støtte årets TV-aksjon, sier YS-leder Hans-Erik Skjæggerud.

Støtt årets TV-aksjon og hjelp barn rammet av krig og konflikt. Foto: Allison Joyce/Redd Barna

Du kan støtte årets TV-aksjon her.

– Millioner av barn rammes nå av krig og konflikt. Listen over områder hvor kriger raser er nesten uendelig; Sudan, Somalia, Afghanistan, Ukraina, og ikke minst Gaza. Barn er ekstremt sårbare, og hver dag blir barn drept og skadet. Årets TV-aksjon skal gi hjelp til barn i mange krigssoner, og det er et arbeid YS støtter, sier YS-lederen. 

Årets TV-aksjon skal gi barn i krigssoner skolegang, bistå til at barn blir gjenforent med familier, skape trygge lekeområder, reintegrere barnesoldater og hjelpe barn med å bearbeide traumer. Pengene fordeles mellom prosjekter i Ukraina, Syria, Bangladesh, Sør-Sudan, DR Kongo og flyktningbarn i Norge. 

Redd Barna er en profesjonell organisasjon med mange års erfaring fra krigsområder verden over. I en tid med økende konflikt og uro er det uhyre viktig at vi hjelper så mange barn som mulig. Jeg oppfordrer derfor alle om å støtte TV-aksjonen, både med penger, men også ved å bli bøssebærer, sier YS-lederen. 

Hei, jeg heter Yrsa. Hva kan jeg hjelpe med?